Vertrek dokter Ellen-Martien Eegdeman – Huisartsenpraktijk Zwarteweg – Aalsmeer
Huisartsenpraktijk Zwarteweg
Zwarteweg 123 1431 VL
Aalsmeer

Terug naar overzicht

Vertrek dokter Ellen-Martien Eegdeman

Beste patiënten,

 

Via deze weg wil ik u laten weten dat ik per 1 juni 2022 huisartsenpraktijk Zwarteweg zal verlaten.

Het is na lang wikken en wegen en met pijn in mijn hart dat ik dit besluit heb genomen.

Sinds maart 2015 ben ik betrokken bij de praktijk en heb ik altijd met veel plezier gewerkt met een fantastisch team. De kleinschaligheid en daarmee de persoonlijke zorg die we als team leveren past goed bij mij.

Naast mijn werk als huisarts in Aalsmeer ben ik 2 dagen in de week verbonden aan de huisartsopleiding van het AMC. Nu mijn kinderen groter en daarmee steeds zelfstandiger zijn, wil ik mijn werkzaamheden als huisarts uitbreiden.  Ik heb een praktijk in Diemen gevonden waar mijn wens om het AMC werk met het huisartswerk te combineren voor alle betrokken partijen goed mogelijk is.

De afgelopen 7 jaar heb ik me bevoorrecht gevoeld om uw huisarts te mogen zijn, voor sommigen van u is dat zelfs al sinds 2012 toen ik nog in de Westwijk werkte.

Al was het maar een dag in de week, als “de donderdagdokter” heb ik me toch ook vaak “de huisarts” kunnen voelen. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat u in mij heeft gesteld en voor de waardevolle contacten die we hebben gehad. Ik ben ook dankbaar voor de samenwerking met het team van de Zwarteweg. Die heeft mij als dokter verder gevormd en nog meer doen inzien wat ik belangrijk vind in het uitoefenen van mijn vak. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit team, dat mijns inziens op een unieke manier voor haar patiënten zorgt, dat zal blijven doen.

Voor mij gaat nu een nieuwe fase beginnen, waarin ik na 10 jaar de regio Amstelland verlaat.

Ik zal de patiënten en mijn collega’s ontzettend gaan missen. Ik wens u en de praktijk het allerbeste en natuurlijk een goede gezondheid toe. Het ga u goed.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Ellen-Martien Eegdeman, de donderdagdokter

Publicatiedatum: 28-04-2022