Huisartsenpraktijk Zwarteweg – Aalsmeer
Huisartsenpraktijk Zwarteweg
Zwarteweg 123 1431 VL
Aalsmeer

Uw huisarts in Aalsmeer

Huisartsenpraktijk Zwarteweg is een kleine praktijk in Aalsmeer met een klein team. Wij willen graag dat wij de patiënten in onze praktijk kennen en u zich gekend voelt. Zo hopen wij optimaal aan te kunnen sluiten bij de vragen van en oplossingen voor u, onze patiënten.
De praktijk is op dit moment gesloten voor nieuwe patiënten, wij willen onze patiënten de juiste zorg en aandacht bieden die zij nodig hebben.

Mirjam Kusse, huisarts, is er op alle werkdagen, behalve op vrijdag. Op vrijdag werkt Marianne van Helvoort. Lydia Boelen is  verpleegkundige van de praktijk en Natasja Koesveld  assistente. We zijn gevestigd in het pand op de Zwarteweg 123. Achter het pand bevind zich een ruime parkeerplaats.

We willen graag dat u zich bij ons op uw gemak voelt. Heeft u vragen, opmerkingen, kritiek of een compliment, laat het ons gerust weten. Voor spoedgevallen buiten kantoortijden belt u Huisartsenpost Amstelland: 020-4562000


Beste patiënten, de corona vaccinaties (booster) worden volledig verzorgd en uitgevoerd door de GGD.


Website

Om u nog beter van dienst te zijn wij bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Wilt u een afspraak maken, dan kunt u dit doen via de knop “afspraak maken”. Echter, voordat U de eerste keer hier gebruik van kunt maken is het nodig kenbaar te maken aan de praktijk dat U van deze mogelijkheid gebruik wil maken. Dan zetten wij Uw dossier “open”. U komt dan in de agenda van onze praktijk. U heeft de keus tussen een afspraak met de arts of met de praktijkverpleegkundige Lydia Boelen. Bij haar kunt u terecht voor injecties, oren uitspuiten, wratten aanstippen, wondverzorging, bloeddruk meten en diabeteszorg en ouderenzorg.
Heeft u een vraag over uw gezondheid, over de praktijk of over de website, stelt u uw vraag gerust via het kopje “een vraag stellen”. Heeft u een spoedeisende vraag, neem dan telefonisch contact op.


Coronavirus

Bij klachten als koorts, hoesten, verkoudheid, loopneus of plots verlies van smaak/reuk: neem telefonisch contact met ons op, kom niet naar de praktijk.

Kijk voor de actuele informatie op: www.rivm.nl of www.thuisarts.nl

 • Blijf thuis bij 1 of meer klachten: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, koorts (38 graden of hoger).
 • Laat u zo snel mogelijk testen. Maak een afspraak via coronatest.nl. Of bel 0800-1202.
 • Bel direct de huisarts of huisartsenpost als 1 of meer van deze punten voor u klopt:
  • u wordt in een paar dagen steeds zieker
  • u ademt steeds sneller of moeilijker (bijvoorbeeld bij het lopen)
  • u raakt steeds meer in de war
  • u heeft meer dan 3 dagen koorts (38 graden of hoger)
  • u bent ouder dan 70, u heeft een chronische ziekte of minder weerstand EN u krijgt koorts
 • Ga NIET naar de huisarts toe.
De Gezondheidsraad heeft in een advies aangegeven dat zij een tweede boostervaccinatie voor alle volwassenen niet nodig acht. De Gezondheidsraad adviseert om de meest kwetsbare volwassenen wel een tweede boostervaccinatie aan te bieden. Als u recht heeft op het boostervaccin dan ontvangt u hier een brief over vanuit de GGD, hier kunt u een afspraak voor maken bij een GGD locatie. Het gaat om mensen van 70 jaar en ouder, bewoners van verpleeghuizen, volwassenen met het syndroom van Down en volwassenen met een ernstige immuunstoornis.

Heeft u toch nog vragen over het coronavirus dan kunt u bellen 0800-1351.